Printer Friendly Version Sufinanisranje projekata koji doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i Srba u regionu (1) i matične države i dijaspore (2) @ 27 October 2016 10:04 AM

19. oktobar - Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić potpisao je odluke o sufinansiranju projekata koj doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i dijespore i matične države i Srba u regionu.

Na Konkursu za sufinansiranje projekata koji svojim kvalitetom doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i Srba u regionu na osnovu Odluke o sufinansiranju odobreno je ukupno 103 projekta u ukupnom iznosu od 30 000 000,00 (slovima: trideset miliona) dinara (RSD) .Odluku o sufinansiranju projekta za region možete preuzeti ovde. 

Na Konkursu za sufinansiranje projekata koji svojim kvalitetom doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i dijaspore na osnovu Odluke o sufinansiranju odobreno je ukupno 73 projekta u ukupnom iznosu od 20 000 000,00 (slovima: dvadeset miliona) dinara (RSD). Odluku o sufinansiranju projekta za dijasporu možete preuzeti ovde. 

Ugovori i informacije o daljem procesu realizacije biće dostavljeni elektronskom poštom organizacijama i udruženjima kojima je odobreno sufinansiranje projekata.