Printer Friendly Version Суфинанисрање пројеката који доприносе очувању и јачању веза матичне државе и Срба у региону (1) и матичне државе и дијаспоре (2) @ 27 October 2016 10:16 AM

19. октобар - Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић потписао је одлуке о суфинансирању пројеката кој доприносе очувању и јачању веза матичне државе и дијеспоре и матичне државе и Срба у региону.

На Конкурсу за суфинансирање пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и Срба у региону на основу Одлуке о суфинансирању одобрено је укупно 103 пројекта у укупном износу од 30 000 000,00 (словима: тридесет милиона) динара (РСД) .Одлуку о суфинансирању пројекта за регион можете преузети овде.

На Конкурсу за суфинансирање пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и дијаспоре на основу Одлуке о суфинансирању одобрено је укупно 73 пројекта у укупном износу од 20 000 000,00 (словима: двадесет милиона) динара (РСД). Одлуку о суфинансирању пројекта за дијаспору можете преузети овде.

Уговори и информације о даљем процесу реализације биће достављени електронском поштом организацијама и удружењима којима је одобрено суфинансирање пројеката.