Printer Friendly Version Poseta šefice Pregovaračkog tima za pristupanje Srbije EU Tanje Miščević i članova Pregovaračkog tima Berlinu @ 18 November 2016 01:30 PM

(© Evropski pokret u Nemačkoj)

16-17. novembar - Delegacija R. Srbije predvođena Tanjom Miščević, šeficom Pregovaračkog tima za pristupanje Srbije EU, a koju su činili i Srđan Majstorović, zamenik direktorke Kancelarije za evropske integracije, Damjan Jović, zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Jugoslav Milačić, savetnik ministarke bez portfelja zadužene za evropske integracije, posetila je Berlin. Tokom posete održani su sastanci sa predstavnicima Ureda kancelarke, Ministarstva spoljnih poslova, Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva pravde i zaštite potrošača SR Nemačke. 

 

Pored zvaničnih sastanaka održanih sa predstavnicima nemačkih institucija delegacija je učestvovala na panelu u organizaciji Evropskog pokreta u Nemačkoj i Ambasade R. Srbije u Berlinu (16. novembar) tokom kojeg je vođen dijalog sa predstavnicima nemačkih partija i think-tank-ова, kao i na odvojenoj panel diskusiji u orgabnizaciji Hans Zajdel fondacijeи Evropske akademije u Berlinu na temu "Serbia`s Way To The European Union - A Bumpy Road?" (17. novembar).