Printer Friendly Version Посета шефице Преговарачког тима за приступање Србије ЕУ Тање Мишчевић и чланова Преговарачког тима Берлину @ 18 November 2016 01:45 PM

(© Evropski pokret u Nemačkoj)

16-17. новембар - Делегација Р. Србије предвођена Тањом Мишчевић, шефицом Преговарачког тима за приступање Србије ЕУ, а коју су чинили и Срђан Мајсторовић, заменик директорке Канцеларије за европске интеграције, Дамјан Јовић, заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију и Југослав Милачић, саветник министарке без портфеља задужене за европске интеграције, посетила је Берлин. Током посете одржани су састанци са представницима Уреда канцеларке, Министарства спољних послова, Министарства унутрашњих послова, Министарства правде и заштите потрошача СР Немачке.

 

Поред званичних састанака одржаних са представницима немачких институција делегација је учествовала на панелу у организацији Европског покрета у Немачкој и Амбасаде Р. Србије у Берлину (16. новембар) током којег је вођен дијалог са представницима немачких партија и тхинк-танк-ова, као и на одвојеној панел дискусији у оргабнизацији Ханс Зајдел фондације и Европске академије у Берлину на тему "Serbia`s Way To The European Union - A Bumpy Road?" (17. новембар).