Printer Friendly Version Internacionalni dani razgovora 2017 @ 24 February 2017 11:09 AM

24. februar - Obaveštavamo vas da Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, kao i u prethodnih šest godina, i ove, 2017. godine, organizuje održavanje Međunarodnih savetodavnih dana između nosioca penzijskog i invalidskog osiguranja Republike Srbije – Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i nosilaca penzijskog osiguranja Savezne Republike Nemačke.

Tom prilikom, predstavnici obe strane – eksperti, odnosno savetodavci će primati zainteresovana lica, koja su se prethodno prijavila, i davati im potrebna obaveštenja i savete u vezi sa njihovim pravima u oblasti penzijskog i invalidskog osiguranja primenom Sporazuma između SFR Jugoslavije i Savezne Republike Nemačke o socijalnom obezbeđenju.

Ove godine, Međunarodni savetodavni dani u Nemačkoj održaće se u Hamburgu, 22. i 23. marta 2017. godine, u prostorijama Nemačkog penzijskog osiguranja, Službe za informacije i savetovanje (Auskunfts- und Beratungsstelle der Deutschen Rentenversicherung, Millerntorplatz 1, 20359 Hamburg).

Više informacija ovde