Printer Friendly Version Амбасадор др Душан Црногорчевић посетио је компаније из РС које учествују на Сајму моде "Панорама" @ 4 July 2018 03:46 PM

04. јул -Њ.Е. Амбасадор Републике Србије др Душан Црногорчевић је посетио изложбене просторе шест компанија из Србије које учествују на Сајму моде у Берлину "Панорама". Посетиоци Сајма имају прилике да по први пут виде колекције спрких брендова - MONA, Afrodite Mode Collection, 1.618, Conto Bene, Brug Jeans и Bros Jeans. Њихово учешће на сајму су омогућили Развоја агенција Србије, Привредна комора Србије, кластер најпознатијих модних брендова из Србије ФАЦТС и швајцарски програм за промоцију извоза СИППО.

 

 

Амбасадор се у разговору са излагачима из Србије интересовао за њихова прва искуства са Сајма и планове и очекивања од немачког тржишта. Представници компанија из Србије су потврдили да ће учествовати на овом сајму наредне године, као и да својим присуством на берлинској модној сцени желе да на најбољи начин представе и промовишу своје колекције, али и модну индустрију Србије.