Printer Friendly Version Посета амбасадорке др Снежане Јанковић штанду Србије на Међународном сајму туризма у Берлину (ITB) @ 7 March 2024 12:34 PM

6.3.2024.

У Берлину се од 5. до 7. марта 2024. године одржава Међународни сајам туризма (ITB), на коме учествују Туристичка организација Србије, Туристичка организација Београда, регионалне туристичке организације и индивидуални излагачи.

Амбасадорка др Снежана Јанковић посетила је 6. марта штанд Туристичке организације Србије, који је веома репрезентативан и нуди преглед богате туристичке понуде Србије. Разговарала је са представницима Туристичке организације Србије, Туристичке организације Београда, регионалних туристичких организација и бројним излагачима из наше земље, који су је информисали је да је штанд Србије и ове године веома добро посећен, те да су остварили велики број састанака са немачким и другим страним партнерима. На штанду је веома ефектно постављена и презентација о специјалној изложби ЕХРО 2027.

Србија је омиљена и све чешћа дестинација за туристе из Немачке, који су према најновијим статистичким подацима у првих пет највећих група страних туриста у нашој земљи.